Woop!!!!

Här har vi haft det bra trots regn idag!!' igär var det sol och mys och idag myser vi under partytältet! Det här är ingen hälsoresa! Nya tag imorgon!!!! Puss C

Hälsning från warsawa

Eftersom appen inte funkar är det lite svårt att blogga härifrån men vi har det jättebra med massa fotboll, mat och fest!
Men när jag kommer hem blir det hårdträning och rehab!
Men än så länge kan jag äta pannkakor och glass :)
Igår hängde vi med portugals landslag på deras hotell, vi får se vad vi hittar på för bus ikväll ;) hoppas alla får en bra middommar!
Puss från N

30 min!!!

wiihoooo!!! Bara 30 minuter kvar sen slutar jag och underbara anna som jag jobbat med idag!!!vi har haft så Myyys idag, hunnit catcha upp en hel del mellan gästernas beställningar:-P Då blir det bara hem och fixa sig och sen åker jag, Niklas, Anna, Siri och Ansky ut till ängsholmen till resten av gänget!!!!:-)
Puss C

Torsdag!!!

god dag bloggen! Tråkigt att du strular så man typ inte kan lägga upp bilder!!! Blir så tråkigt då!!!

Står i alla fall på jobbet med en kaffe i handen! Blev en stressig morgon! Hann inte träna:-( var tvungen att packa inför helgen på ängsholmen med underbara människor!!! Va kul vi ska ha! Slutar kl 17 idag och sen är jag långledig!!! Wiihhhooooo!!!:-)
Puss C

godis...

Shit vad bloggen strular!!! Det är appen som är knas med!!! trist!
Är hemma nu efter världens storshopping på systemet! Myyys!!! Ska packa strax och äta lite godis!!!
Midsommarfirandet startar imorgon!!! Woop
C

Mys

Hej alla fina!!!
Jag har en jätte bra dag! Började med myyysgym med min N! Jag tycker vi var grymma! Fokus på armar och mage! Hur ska jag klara mig när N åker nu??? Jag kommer bli tjock!! Åt precis en kaka!!! Det viktigaste som hände var i alla fall att vi fr.o.m. Nästa vecka kommer starta en debatt efter en fruktansvärd krönika Linda Skugge skrivit! Me om det senare!


Efter träningen åt jg och underbara Fanny en frukost på bryggan vid hornstull i solen!!! Så mysigt! Vi babbla non-stop i över en
timme! Love love love!
Nu är jag på worki!!! Jobbar till 17 sen ska det köpas sprit och vin och fixa inför midsommar på ängsholmen imorgon!!! Så taggad!!!

Och jag ska unna mig lite extra skumpa! För vet ni vad!? Jag och Sofia fick B på vårt kandidatexamensarbete!!!! Woho vad vi är bra!!!! Efter allt slit var det värt det!!!!!!

Får se om det blir en mysmiddAg ikväll också!


Pusssss C

Onsdag!!!

då var man på tväris för att åka till honstull och gymma lite:-) ska möta söta Fanny där på en frulle vid 915 så tänkte träna först!!! Hoppas N kommer dit!!!

Ledsen för dålig uppdatering igår men bloggen strulade! Typiskt!!!:-(

PussC

Gym!

Körde stenhårt på gymmet! Bara30 minuter, men intensivt! Började med 30 minuterr löpning sen övningar med hantlar för biceps, triceps, bröst och axlar och avslutade med situps, utfall, rumplyft och strech! Jäkligt bra känns det nu att åka och jobba:-)
Hoppas alla får en fin dag! Ni vet var jag finns!

Puss C


Tisdag!

Skulle egentligen börjat dagen med frukostmys med fina Fanny och Amanda men Fanny är sjuk så vi kör det imorrn istället!! Därför tar jag nu en lite avstickare mot gymmet!!!:-) efter det är det jobb som väntar från 11-24!!! Puss C


Frukostlös :(

Godmorgon!! Idag börjar jag kl nio så jag gock en morgonpromenad, fast bara på en halvtimme för det regnade massa :(.

Sen insåg jag att jag inte hade nån frukost. Alltså alls liksom. Så jag får steka ett ägg och äta två knäckenackor med te, hehe!

Puss från N


Hemma<3

Hemma från jobbet och titta vad som väntade på mig<3

Tack älskling!

C


Brutet godisförbud!

Alltså igår på jobbet lovade jag att jag idag skulle sluta äta godis!! Och jag höll det hela dagen tills min chefs chef när vi skulle gå hem bjöd på lite godis och jag stoppade i mig! Sen kom jag på mitt löfte och spottade ut det haha! Men då va det redan försent :(

Jaja, alla är vi människor. :) vissa av oss lite mer sötsugna bara!

Puss från N

(tvångsbild till carro på min nya kavaj)


Bra måndag!

Som N sa så var det en grym måndag på gymmet!!' och stepen var som alltid amazing!!!! Efter det åkte jag till Mami o Papi och hängde där! Det blev även en myyys lunch med KTH- brudarna innan det nu är dags för jobb! C

Kändisspaning på bloggen!

Alltså på SATS odenplan tränar alla som är kända och coola!

Förutom jag och carro så har vi även spanat in en viss nattklubbsdrottning som nyligen setts hångla med eric saade. Hon var på bodypumpen men kollade sig mest i spegeln. Idag när jag och C mysgymmade såg vi även en känd sportkommenator vars initialer är P J och resten av namnet stavas eter och ide!

Är så avis på C som får steppa med Ari och hans fanclub :( men jag måste till jobbet!


Gym!

Nu ska jag åka och mysgymma med N och sen gå på step!!!! Myyyys!!! Skönt och träna igen!!! Igår blev det bara jobb ju...
C


Kvällspromenad hem från jobbet <3

Tror dessutom jag skippar shapen imorn och istället mysgymmar på morgonen. Har varit lite ledsen och behöver sova..


Långpass!!!

Det blev ett dubbelpass för mig idag på jobbet!!!:-) skönt med extra timmar:-):-):-)

Taggar med lite redbull!!!!!:-):-):-)

C


Fyyyyy för regn!

Usch vad äckligt väder!!! Tur att man ska jobba idag!!! Precis som duktiga N!!!
Livar upp det hela med en glad skjorta i alla fall!!!

C


Söndag

Sorry för igår men jag jobbade heela dan! Fast jag lyckades promenera till jobbet och sen äta överbliven fruktsallad till frukost :)

Idag blir det jobb igen (jag tillome drömmer om jobbet) men först lite myys med cheetah och dagens industri ;)

Puss från N


God natt!

Så dålig uppdatering från min och Ns sida idag!!! Förlåttttt!!!!


Var i alla fall så mysigt på brunchen med girlsen idag:-) älskar verkligen tjejsnack!!! Vi planerade även både för kommande resor och middagar!! Myyys!


Efter detta har jag jobbat i 11 timmar, helt sjukt trött! Det var en intressant kväll om vi säger så!!

Imorrn bitti blir det gym och sen jobb igen!

Puss C


Mysbrunch

Nu ska jag möta lite fina barndomsvänner i stan för en brunch! Synd att det regnar!!!
Hade superkul igår med girlsen, synd bara att jag typ inte kunnat sova på hela natten... Kollat vänner för att ha det lite myyys i alla fall!!

Synd att vädret är så booiring idag!!! Börjar dagen med en kopp te!

C


Viiiin

Efter jobbet förtjänar man vin med gänget!!!!!:-);-) så kul och se alla igen!!!

C

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3342653/images/2012/pic_206765402.jpg" class="image">


Strax till worki!

Ska snart börja röra mig mot worki denna fredag!!! Känns som att alla är super taggade på vin, sol och fotboll och så måste jag jobba!!! Hoppas tjejerna kommer förbi och säger hej, så kanske vi tar lite vin när jag slutar!!!:-):-):-) om nån är vaken då haha!!!

På altanen växer min fina blomma äntligen!! Allt bara dör i den hör lägenheten men den här rackarn mår bra:-)

Puss på er!!!
C


Underbart!

Är hemma efter klippningen som blev riktigt, riktigt bra! Petra är så snäll och fantastiskt duktig så jag behöver aldrig oroa mig när jag går dit! Tidigare har jag haft en fruktansvärd frisörskräck efter diverse incidenter men nu behöver jag inte oroa mig för det mer! Är grymt nöjd!

Fick även med mig en hårolja som är fantastiskt bra! Den luktar jätte gott och ska till och med vara bättre än marrocan:-P perfekt att ha i väskan:-)

Nu är jag hungrig, måste äta något!

Puss C


Klipptid!

Blev en spinning och core imorse vid sats Globen! Så najs!!! Redo för dagen!

Efter detta åkte jag hem och har städat lite, hängt tvätt, ätit lite yoghurt och gjort mig iordning! Nu ska jag åka till bästa Petra på "Raptis och Ahlgren" och klippa mig! Var alldeles för länge sedan så behöver verkligen det! Håret är så slitet. Tyvärr har det ju varit så mycket i skolan sista tiden att jag helt enkelt prioriterat bort att klippa mig... Hur kunde jag låta det hända??? Känns skönt att få bli fräsch till midsommar!!:-)

Har även tagit fram en ny parfym från mitt lilla lager här hemma! Gör ju av med minst en flaska i månaden så måste ha ett litet stash! Så nu kör vi på Jean Paul Gaultier's "Madame". Den har varit en favvo länge:-)

Puss C


Leedig!

Idag är jag äntligen ledig! Jag ska gå på en låång promenad och sen gå till stranden på långholmen tror jag! :)

Jag vill få kontakt med fina C!! :( om hon jobbar idag så ska jag gå förbi och ge henne en puss och hennes färgade dagkräm tillbaka ;)

Det här är de klasser jag har inbokade nu. Börjar åtta rätt ofta så då hinner jag bara med promenader :/

Pussss från N

P.s. Jag har tonat håret lite! Vad ska vi nu kalla bloggen?! ;)


Nu blir det spinning!!


Hemma!

Sån tur var gillade jag inte det mesta jag plockade på mig så blev inte helt ruinerad... Det enda jag ångrar var väl att jag inte fick med mig en blå kavaj... Vill ju ha det!! En klaaaaar blå!! Blev i alla fall lite bra basklänningar:-):-)

Nu måste jag fixa iordning mig lite:-) lilla hjärtat kommer snart och plockar upp mig så ska vi åka iväg på lite grejer:-)

Puss C


Spårar ur....

Om nån har missat det så har hm galnaste rean just nu! Aaaaaalllt är på rea!!! Så kul!!! Har typ 15 plagg i handen nu som jag ska prova! Synd bara att kön till provhytten känns oäääändligt lång!! Får se vad jag får med mig hem:-) C

Nyttig lunch

Skönt med en paus!


Mot jobbet!

Morgonspinningen är avklarad, det gick bra trots att N inte var där:-( missed U.... Vaknade i alla fall idag och mådde såååå bra efter den fantastiska dagen igår! Nu ska jag jobba fram till 1700 och sen unna mig lite shopping:-) det är jag väl värd??? Sen ikväll ska jag och älsklingen åka och kolla på lite inredning! Myyyys! C

Försov mig (!)

Omg, jag har typ aldrig försovit mig! Kanske en gång när jag va 15. Men idag gjorde jag det och vaknade av att det var så ljust och soligt och att jag inte var lika trött som jag brukar vara!

Faan alltså missade spinningen! :( det e ju lite av en favvo. Jag va ju inte ens full igår!!!!

Och hur kunde jag stängt av klockan och en större fråga: varför blev jag inte väckt av chittita??!

:(

// N


Natti!

Efter en så mysig dag är det dags och sova!!! Grymt myyyys i solen med brudarna och sen god mat efter lång väntan med Sima,Issa, Claes, Linn och Martin på filippinsk burgers!!

Tur att spinning väntar imorrn så man blir av med kalorierna!!!

Puss C


Rålis!!!

Myser med vin med tjejerna i rålis!!!:-) världens bästa!
<3
c


Träningsvärk!

Usch inatt var en sån där jobbig natt igen då jag inte kunde sova och somnade jag så drömde jag konstigt :(

Idag hinner jag inte till gymmet på morgonen för jag ska till barnens skolavslutning som jag har lovat för länge sen! Jag skulle behöva gå till gymmet för jag har massa träningsvärk sen pumpen igår! Det va ju ett tag sen!

En annan sak är att jag mår så jävla illa. Jag till och med hoppade frukosten idag! Wazzup med det liksom??! Jag som alltid är hungrig på morgnarna :(

Jaja, får väl köpa mig nåt äckligt på vägen. Blä, nu mådde jag mer illa...

Puss N


Zzzzzz

Oooopsi, försovit mig lite!!! Måste skynda till gymmet nu!!! Sen väntar först jobb och en jätte rolig kväll med fina vänner<3<3

C


Sova!

Dags att sova nu!!! Så trött efter jobbet:-(

Min duschcreme var slut så har lånat älsklingens haha!!! Luktar som en riktig man!!! Blir massa parfym innan jag går och lägger mig.... Blää!!


C


Långpromenix

Nu blir det promenix till worki! Tänkte knata en liten omväg och spana lite här och var, exempelvis finnberget:-) myyyys!

C


Soool!!!


Redo för sommaren!

Efter den asbraiga pumpen försvann med huvudvärk och efter duschen smet jag in på lindex och köpte lite sommarkosmetika hihi. Bästa C gav mig en färgad dagkräm jag kunde prova och den var jättebra!!! Var finns ett ICA maxi??!

Jag köpte iaf ett mineralpuder, ett silverglittrigt nagellack, en lipplumper i rosa, ett toningsshampo och ett torrshampo och så en necessär att ha allt i :) så nu e jag redo för sommaren!

Nu ska jag äta en sallad med kyckling! Fin va? Jag är så stolt över att jag numer gör min mat själv! Igår åt jag en pasta sallad som jag köpte på jobbet och hade ont i magen resten av dagen! Inge mer pasta alltså! Mitt beroende är härmed botat!
Puss N


Lunch med Malin!

Myyyys i solen!!!

C


Skura!

Hemma från pumpen som var super jobbig men jätte kul!!! Jag och N var grymma som vanligt!!! Och imorrn ska vi köra igen! Längtar!!! Nu måste jag skura lite, Malin kommer strax och solar och då måste det va fint<3

C


Bank och pump!

God morgon änglar!! Är på väg in mot stan för lite ärenden på banken först och sen ska jag och fina N på pump på Odenplan:-) om vi får plats på den, är helt fullbokat:-) ska bli så myyys o träna med N igen, saknat henne till tusen under de senaste veckorna:-( om jag skulle träffa på nån inne i stan nu vill jag berätta att jag vakna lite sent imorse... Därför har jag redan träningskläderna på mig och känner mig väl sådär lagom het på tuben bland alla fixade studenter:-) puss C

Jobb!

Haft sååå mycket kväll på jobbet ikväll!!! Sjukt kul och härlig stämning! Sol o fotboll:-) nu väntar dock mängder med städning och bestick som ska rullas:-) wieee!!!

Btw, vad känner min lilla tröttis för bodypump kl 10 för Freddie imorn??? Men ta sovmorgon om du behöver :-)

C


Insomnia

Inge bra dag idag, igår kunde jag inte somna och imorse vaknade jag fem och kunde inte somna om . Så jag gick på en promenad och åkte sen till jobbet. Nu håller jag på att däcka, men måste tvätta. Och ikväll är det ju fotboll!!!!!

Btw grattis fina C till sommarlovet!

Ska försöka pigga på mig med en smoothie gjord på 1 banan, lite mjölk och frysta jordgubbar!

Puss N


Börjar bra!!!

Sommarlovet börjar bra!!! Hunnit träna zumba( så kul!!!), städat, bäddat rent och kollat satc!!! Nu ska jag fixa mig och ta en långpromenix till worki!!! Jobbar till 24!!!:-) myyyys!!!
C


Sommarlov!!!

Wohooooooooioooooo!!!! Sista tentan check!!! Vet inte hur det gick men är så glad att det är över att det inte spelar nån roll!!! Nu blir det zumba på regeringsgatan!!! Woop!!!:-) C

Tenta frulle!!!

Så powerfrukost och sen tenta sen ska mitt liv bli kul igen!!!! Wohooooo!!!!

C


Bandet!!!

Blir lite löpning på sats sickla nu på bandet!!' måste rensa skallen!!! Sen väntar mer plugg och besök hos Mami o Papi!!! Puss C

Sminkshopping

Har typ en kvart på mig att köpa en ny mineralfoundation innan jag ska till jobbet. Suck.... Var är C när man behöver henne? ;)

Och inte svarar hon på mina booty calls :p men tänk vad jag älskar henne ändå!


Pluggfrulle!

Lite frukost mitt i sista tentaplugget:-)

Älsklings N har ringt mig inatt:-) undra vad hon ville:-)


Hemma från worki!

Kvällen ikväll gick sååå segt! Men nu är jag hemma igen och ska mysa med lite vänner - avsnitt innan jag somnar!!! Upp tidigt o plugga!!! God natt!!!
C


Regn och plugg!

Hade världens mysigaste kväll med älsklingen igår!!! Massa god mat, godis och film! Har fått många timmars sömn så borde vara pepp på plugg men sanningen är att jag mått suuuper dåligt nu på morgonen! Typ feberaktigt! Därför blir det bara plugg nu innan jag måste åka till jobbet:-( kommer jag klara tentan,... Hahaha det ser ju inte ljust ut!

C


Regnpromenad!

Har precis varit ute på en morgonpromenad i regnet! Om det är nån som funderar över varför jag gör det så är det för att sätta igång min något retarderade förbränning. Ochför att gå ner i vikt. Min boxningscoach lärde mig att det jag skulle göra för att gå ner i vikt endast var tre saker:
1. Gå powerwalks innan frukost minst tre gånger i veckan. Man ska då gå i 30-45 min och hålla 60 % av maxpuls :)
2. Inte äta kolhydrater efter kl 18
3. Dricka alkohol och ha en svulldag endast en gång i veckan för att hålla förbränningen uppe! Helst ville petri att man inte dricker alls :p

Inte så svårt kan det verka! Men.... Nåväl. Numer är promenaderna även lite som terapi för mig :)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, ta en dusch och gå till jobbet! :) jag tände ett ljus idag för det va så regn-mörkt ute!

Puss N

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3342653/images/2012/pic_205894064.jpg" class="image">


Fotbolls EM

Idag känner jag mig lite sjuk så jag ligger hemma i sängen och kollar på fotbolls EM! Jag har även köpt en flygbiljett till fina Victoria och Warsawa och till fotboll EMs ceentrum :D

Plus att jag fick skatteåterbäring idag. Ett par kronor blev det. Så jag hade velat gå ut och festa men mitt huvud är alldeles för tungt :(

Hoppas C gör nåt kul och att hon unnar sig nåt efter tentan :)

Puss från N


booring!!!

Fy fan vilken hemsk tenta!! så supersvår och såå tråkig!!!! Nu måste jag göra något kul för att kompensera!!! lite vin kanske?????



Puusss C

Zumba och tenta!!!

<3<3<3<3<3 Zumba så kul nu är jag laddad på tenta!!!:):)image description

C

Massa böcker

Solen skiner men jag ska först och träna och sen ha tenta i 5 h!!!!

Har med mig 16 kg böcker, kul!!! Hoppas älsklingen hämtar mig sen:-)

Nu ska jag ta lite kaffe och kolla förhäxad innan det är dags och åka!

C


Typiskt!

Det är massa sommar ute och jag är lite sjuk :(

Men för att inte äventyra fotbolls em, zumba och min ledighet så laddar jag upp med te och massa vitamindrycker!

Och the hills.... Hihi.


Bad girl

Oh no! Nu har jag varit ute och druckit alkohol igen!

Inge bra... Men jag kände mig faktiskt lite sjuk efter jobbet och nu efter några rom shots så känns det bra ;)

Får se om jag e död imorn. Men jag hoppas inte för då e det zumbaaaa!

Puss från N


Världens bästa dag!!!

Idag har det hänt nåt som är så kul! Jag är så glad... Håller det nog som en hemlis lite till men imorn ska det firas med champagne med min älskling! Det har varit en så stressig dag med tentaplugg, parkeringsböter och sen ankomst till jobb men helt underbart ändå!

Nu är det jobb i 3 h till som gäller och sen nattplugg!!!!:-)

C


På gymmet!

Står och lagar lunch nu, har gjort en matlåda med sallad till jobbet också!

Nyss hemkommenfrån gymmet, det blev mage och rygg på pilatesboll och sen 40 min crosstraining!

Puss N


Vad gott det vore!!!!:-)


myskläder!

Tentaplugg i mysoutfit<3 Fan vad stressad jag är!!! Sl kaosa hela vägen till KTH!!


C


Godmorgon!!

Idag hade jag ställt klockan på halvåtta men vaknade kl sex av ett sms från carro. Men det gjorde inget för dels hade jag en mardröm vilket var skönt att vakna ifrån, dels var jag faktiskt pigg!

Så nu har jag varit på en timmes promenad och nu ska jag läsa DI och äta frukost ;)

Dagen till ära har jag bytt ut mitt vanliga snabbkaffe mot riktigt kaffe i en espressobryggare!

// N


Torsdag!

God morgon god morgon!!

Är på väg till skolan om en stund! Blev ingen morgonträning idag! Satsar på plugg till 16 sen jobb och plugg efter det igen! Kul liv!

Imorrn börjar min tenta 14 och jag blev lite avis på Ns Zumba med Ari så vill N Zumba med mig kl 12 på spårvagnshallarna????:-) vore myyys! Och vem drack mitt hjärta vin med?:-P

C


Zumba med Ari <3

Heeej sorry att jag inte hunnit skriva på hela dagen. Men den började fantastiskt med zumba på odenplan med ari!!! Min fd yogalärare som jag älskar så men som dessvärre är gay!

Han är bra i övrigt men SHIT vad bra han var på zumba! Värsta dansaren! Det va såå jävla kul! Vi dansade allt från salsa till hiphop och euro pop och till och med den grekisks folkdansen zorba! 

Och han porrade sig så sjukt mycket haha C skulle VÄGRA göra hälften av movesen han gjorde hahaha! :D

Efter fantastiska zumban som dessvärre slutade för terminen, så åkte jag på smaka på sthlm. Där åt jag äcklig och överdrivet dyr mat! Och en mjukglass i solen på det gjorde att jag mådde illa hela kvällen!

Efter mysigt sällskap nu på kvällen med en flaska vin så ska jag nog gå o lägga mig! Ny tränings och jobbdag imorn!

Puss från N

 


Underbar dag på sjön!

Åhhh vad mys jag haft! Sol, vin och mys dagen lång! Lite regn nåra minuter bara! Nu ska det handlas mat!! Mmm:-)

C


En dag på sjön

Då hoppas vi på lite sol!!! Ska ut på sjön med mami och Papi!!!:-) så hoppas det kan klarna upp lite! Skönt me en paus i tentaplugget!!! Massa kärlek!!!!:-) C

Morgonpromenad!

Äääntligen kom jag ut på en morgonprommis innan frukost :) alltså när man väl är ute och går så e det som terapi för mig <3

Nu har jag i allafall käkat gröt och en banan och ska iväg till odenplan och zuumbaaa med älsklings-ari!!!! :D

Pluuus att jag alltid vill gå promenader om jag får sällskap av sånna här små sötisar!

/ N


Jobba!!

Woop!!!


Life is good!

Står mitt i regnvädret i högklackade mockastövlar och väntar på bussen utan paraply! Är sjuk trött och har stressat med plugg hela dagen efter det att jag och N gymmade! Nu är jag på väg till ett 8timmars arbetspass Som jag kommer vara sen till eftersom bussen inte kommer! Dränkt råtta är kvällens frisyr! Lovely! C

Mysgymma

Imorse släääpade jag mig till gymmet o träffade fina C och mysgymmade :) vi var så trötta haha men det var värt det!

Nu får hon och alla kth tjejer plugga gärnet men på måndag får ni sommarloooov! :)

Nu har jag ätit en sallad till lunch igen. Men jag blir typ inte mätt :p så jag tänkte äta en banan, kaffe och läsa min DI som jag fick en prenumeration på av min mamma o pappa :)

Ska till jobbet sen och sen blir det AW med ebbish!

Puss från N


Kallt!

Tar lite päls idag för att hålla värmen! Fy vad kallt!


Noll

Jag får ingen respons av N och Anna tycker det är för tidigt med 700! Jag åker i alla fall dit och kör hårt! Sista tiden nu innan sommarn gäller det!


Nu är jag hemma! Min snälla chef skjutsade hem mig!:-):-) lyx!

Puss och god natt
C


Jag vill mysgymma!

Älskade N, jag vill mysgymma! Kan vid kl 7 för ska va i skolan 8a! Zenit??? Pusssssssssssssssss Från en trött C på väg hem från jobbet:-)

Mysgym?

Nån som vill mysgymma imorn bitti? :D jag har fått byta arbetspass till kvällen!


Skola....

Fy faaan vad tråkigt det är med plugg!!! Jag vill bara att det ska vara över nu så jag kan dricka vin och leka med mina fina vänner sommarn lång!!! Spinningen imorse gick väl bra men hade ont i magen så det var lite jobbigt...

Har heller inte full fokus nu på skolan... Hittat en lägenheten och jag är så kär i den<3 hoppas!!


Saknar även värmen... Myyys det var med ROM!!


Puss C

Lunch!

Efter ett ganska krävande jobbpass på fem timmar är jag nu hemma och har gjort en sallad till lunch :)
Sallad, tomat, mozzarella, avocado, oliver och vattenmelon :)

Får se om jag mysfikar med linn o anna sen! :)

Puss från N


Måndag!

Dags för lite måndagsspinning! Puss o kram C

Lördagskvällen!

Igår var vi ju förresten på en jätte mysig fest! Middagen, som var såååå god, åt vi i ett 10 meter högt indiantältet med brasa i och hörde regnet smattra! Så mysigt, måste också köpa ett sånt!

C


Plugg

Helt slut i huvudet! Men nu måste jag plugga några timmar! Pust!

C


På jobbet...

Jag läser om hur jessica simpsson ska bli i toppform samtidigt som jag äter godis. Hehe. Det är så vi gör när vi har pms!


Söndag!!!

Älsklings N jag saknar dig med!!!


Nu ska jag och älskling på visningar! Jobbigt, bakis efter igår kväll!!! Så mys!

Puss C


Söndag!

Först och främst vill jag tacka alla för igår och sen gratta erik på hans födelsedag idag :D

Sen vill jag säga att jag saknar C.

Till sist vill jag meddela att jag jobbar hela dagen idag och jag bara längtar efter att få träna men kan inte det förräns på onsdag. Och då finns det inga pass för det e röd dag. Jo ett. Men det kan C inte gå på! Jag får jogga istället. I regnet.

Berättar mer sen!

Nu ska jag gå och försöka göra detta till en bra dag!!!

Puss N


40-års fest ikväll


....

Boooring!


Fika!

Aerobicsen sööög!!! Så tråkig, inget pepp alls och trött i huvet var jag:-( så gick från passet efter 15 min och körde 30 minuter på crosstrainern istället!!! Kändes så bra!! 300 kcal brände jag:-)

Nu är det fika dags med älsklingen innan jag sätter igång med lite plugg:-)

C


Aerobic!!

Stort grattis till N som är så duktig!!! Du är bäst älskling!!! Binär en dödstrött C på aerobics i sickla! Fy fan va jobbigt det aka bli!! Hade behövt kaffe!!! Puss C

Examen!

Jag vill tacka alla för igår, så jävla rolig examensdag! Det började två med att rektorn och några huvudlärare höll tal sen fick vi mousserande vin och canapéer i ljusgården!

Sen åkte jag och några andra till storstad och drack drinkar och åt marängswiss haha :D sen va det hem till limpan för att äta middag och sen åkte vi till juristernas hus för sommartanken!!!! Skitkul hade jag verkligen!!!!!!
Mysigast var att anna och vicky äntligen är hemma igen!!!! :D

Dock var jag tvungen att gå hem tidigt för jag jobbar idag. Men i eftermiddag väntas mer firande hos mamma och pappa <3

Kärlekfrån ekonom-nina


Neej jag glömmer aldrig!


N har glömt oss!

Bloggen N har glömt oss!!! Hon är och partajar ikväll men vill inte dela med sig nåt... Typiskt!!! Och jag får jobba!!!:-(


Mot worki!

Åker och jobbar nu!!:-) måste börja lite tidigare så har bara fixat mig redo för kvällen! Puss på er!!!
C


Check!

Jahapp då var första tentan avklarad! Dock var den sjukt svår! Typiskt! Håller tummarna!

Nu sitter jag i soffan och har redan börjat med nästa tenta: bioteknik! Satsar på att lära mig de 20 aminosyrorna idag med lite bra eftermiddags tv samtidigt! Tv shop med tränings-bullshit på reklempauserna! Kan ju inte annat än skratta åt allt skit de kommer på:-)

Herre vad det regnar idag! Smarta jag tog ballerina skor idag så lär väl bli sjuk nu:-( det blir gummistövlar till jobbet sen!


Puss C


Tentadags!

Jahapp då var Spinningen avklarad denna fredagmorgon! Det var riktigt jobbigt men kändes som en bra start på den här plugg-innehållande helgen! För det är typ det enda jag ska göra! Jobba ikvälll och sen plugg:-( så jäkla deppigt!!! Men snart, snart är det sommarlov!!!!:-) Woho! Puss C

God morgon!!!!

God morgon!!! Nu sitter jag på Tväris på väg till träningen:-) fy vad det regnar utanför!!!:-( ska bli skönt att få träna lite innan tentan!!! Är så trött idag, kan behöva lite energi!!!:-) puss på er alla C

RSS 2.0