Fotboll och öl!

Wiiie bodypumpen idag gick jättebra, jag la till dubbla vikten till benen!!! Och fina carro kom fastän hon egentligen var ledig!!!! Kärlek och fitnesspoäng till henne!!!

Ikväll har jag och malin varit och kollat på matchen och druckit öl. Jag vet att det kanske inte är så bra, men öl innehåller ju jäst.. som är en svamp... som växer i skogen och därför är någon form av grönsak-ish. Så såå farligt är det inte!! Dessutom är ju fotboll en sport = träning!!

Nu ska jag i allafall gå o sova så allt är ute ur systemet tills jag ska träna yogalates imorn halv åtta med fit-carro och favvo-ari på odenplan!!!!!!

Sweet non alcoholic dreams love N


Sol!

BLir det en promenad idag till jobbet?? Känns ju nästan så när man kollar ut! Tar ca 30 minuter för mig att promma till jobbet så får väl se hur snabbt jag fixar iordning mig:)

Det blir jobb ikväll 17-24 men jag känner mig inte på topp tyvärr, vilat lite hemma nu för att må bättre:)

En kopp kaffe och lite smink sen kör vi!

puss C


Nina imorse<3<3<3

Bodypump

Ordningen är återställd för nu har vi kört älskade bodypump Tillsammans igen!!!! Det var skit kul, trots att jag var lite seg i huvudet; vaknade 10 min innan jag skulle gå! Jobbigt.... Ingen frukost alltså! Nu sminkar vi oss. Nina ska till skolan och jag ska hem och hänga tvätt! Mys pys... kärlek C

Hands up in the aiir!

YES du har rätt carro! nu är jag glad och mitt vanliga jag igen :) det är en timme kvar till bodypumpen och jag verkligen känner att idag ska mitt största problem för dagen var det jag precis gick igenom: vad ska jag ha för väska?

På torsdag, det vill säga den 1 mars byter alla SATS ut sina satsklasser så det blir nytt program och ny musik.
Grymt för träningen, mindre grymt för mig och carro som gillar musiken :( dels har vår bodypump hela två britneylåtar och så gillar vi låten då man tränar axlarna!

Så här presenterar jag, in the sweet memory of detta kvartals bodypump, Jens-O och Hands up!

http://www.youtube.com/watch?v=wApAyCAVTSo

Puss/ N

Aerobics!


Herregud va kul det var idag! Super duktiga Jessica vet verkligen hur man får en taggad! Som vanlig råkar jag dock ut för lite skummisar och han som stod längst fram idag var minst sagt i sin egen värld:-P Nu är jag hemma och det blir middag; vegetarisk biff och stuvade makaroner:) Imorgon blir det PUMP med Nina:) skönt att vi har så mycket planerade pass nu igen<3 Det blir som vanligt amazzing! Satsar på tyngre vikter imorgon va?


Jag och Anna efter Hot MOJO imorse!!!

LOVE C


Tis!

Det är en lång men rolig tisdag idag! Den började med att jag och anna körde Bikram yogan, hot mojo på sats imorse! Det var riktigt kul men herregud vad man svettas! Druckit massa vatten efteråt! Efter det har det bara varit skola skola men nu är jag på väg för en mysig fika med min fina fanny! Vi har inte setts på ett tag så det ska bli Myyyys<3 sen är det direkt på dance aerobics med söta Jessica på sats spårvagnshallarna! Tränade där imorse så lämnade allt där så jag slapp släpa på det hihi:-) Ikväll väntas även middag med min fina kille!<3 vi hörs senare! Nina min ängel, du måste rycka upp dig o bli lite glad! Ska pussa dig Imorn! Kärlek C

Rewind!

Okej idag och igår var lite jobbiga för mig men nu känns det lite bättre och därför tänker jag presentera mitt terapischema jag har tillsammans med carrofiiin!!!

Onsdag: bodypump 7.30 regeringsgatan

Torsdag: yoglates 7.30 odenplan

Fredag: nike get strong 8.00 zenit

Lördag: dansaerobic 10.00 sickla

Nu kööööör vi!!! :)

Nufunnen kärlek från N


:(

Allting suger den här veckan! Och det är bara tisdag! Jag kommer knappt ha tid att träna för jag har asmycket att göra, det är svårt i skolan o jag har värsta bitchen i min grupp! Och det regnar.

Carro imorn kör vi pumpie, men på torsdag jobbar jag tolv! :( var du upptagen på morgonen?

N


Tips

Köpte nytt håspray igår jag kan tipsa om! Håller superbra plus att den återfuktar håret! plus att om man köper tre loreal paris produkter (i alla fall på ica maxi) får man en snygg svart kuvertväska:P

Nu drar jag strax till jobbet, undrar vad man ska äta idag?

//C

kaffe!!!!


Måndag!

Morndag förmiddag ochveckan är igång igen! Stenhårt plugg med två rapporter som ska lämnas in innan det blir jobb 17-24!

Träningen gick bra som fan imorse! så skönt med nya skor, inge ont alls! Dock råkar jag ju alltid ut för saker på gymmet... hmmm. som imorse, en ganska fläng tjej luktade så jäkla illa och skulle promt hoppa in i mig hela tiden. Världens största bröst utan bh hade hon dessutom haha... men annars var det as kul!


Ge inte upp!

Idag är det måndagmorgon och jag har haft världens mest underbara helg i öebro! Ingen träning blev det men jag och Erik gick faktiskt runt i hela staden i över tre timmar! Jag önskar jag hade haft på min runkeeper för att se hur långt vi faktiskt gick!

Imorse var jag ute på min morgonpromenad. När man går den har min coach lärt mig att man ska ha en puls på 60 procent av maxpuls. För mig är det preciiis emellan att gå vanligt och gå fort vilket är asjobbigt. Så ibland har jag mina hantlar som bara väger 0,75 kg var för att få upp pulsen lite så jag slipper gå så snabbt hehe....

Ibland händer det också grejer som gör att man bara vill ligga kvar i sängen hela dagen och äta choklad och gråta. Igår var det så för mig och imorse kände jag vekligen inte att jag hade något som motiverade mig till nåt. Inte skolan. Inte jobbet. Inte träningen. Ingenting.
Men då måste man tänka: att om allt tas ifrån en. Altså jobb,pojkvän,lägenhet,kläder,pengar ALLT möjligt, vad är det ENDA man fotfarande har kvar??? SIG SJÄLV! Därför får man inte bara ge upp och sluta tänka på träningen.

Det är mitt liv, min kropp, min framtid som jag bygger upp med träningen. Och det är den bästa investeringen någonsin

Dock är det viktigt att man får vara ledsen också. Men det är först när du ligger där svettig och trött på mattan och stretchar, som du får börja gråta...

Love N




bra dag!!!

Körde stenhårt idag på power stepen, kändes verkligen som en förbättring från förra veckan! Fick lite ont i knäna dock igen... vet inte vad det är, måste verkligen ta tag i det:(
Efter det hämtade min fina kille upp mig och vi åkte på mysig brunch på Calrion vid Skanstull... super god mat och jag kände mig verkligen lite värd att äta lite extra efter all träning:)
Sen åkte vi och bytte och provade ut mina nya träningsskor på löplabbet!!! De är så fina och rosa från Asics:) ska bli kul o testa hur de känns imorgon bitti på sats core puls på regeringsgatan 730!

Resten av kvällen har varit myyys med god middag och film...

Så imorrn kör vi stenhårt igen... Nina var är du?<3

Jag och Anna i fredgs<3


//C

söndag!

image description
EFter en god natts sömn så ska jag nu upp och träna! tur att jag inte somna om idag med:)
jobbet gick kanon bra igår så idag bli skönt med en ledig dag med min kille! efter träningen blir det brunch på Clarion! myyys... sen ska jag byta mina skor som jag fick i bday present!!! blir skönt med helt nya träningsskor<3
//C

sömn!

EFter en myyysig helkväll med Anna igår tog vi oss in till stan för lite barhäng med våra vänner:) vi hamnade på ett mycket speciell bar så vi tre tiden kaste vi in handduken och åkte hem:)
skulle gått på aerobicsen imorse men skippade faktiskt det då jag längtat så efter en sovmorgon!!! ikväll blir det jobb 17-0130 så imorgon tar vi nya tag med lite power step 1030 på medis!!! så slipper jag ha dåligt samvete för idag hihi

som sagt!!! strax worki
puss på er/c

viin

Viin med bästa Anna <3<3<3<3

Shape, bitchar och filmmys

Som carro skrev var vi på nike get strong imorse med tuttarna och vi var lite orkeslösa men ändå awesome :) och sara är bästa tränaren jag är lesbisk när jag kollar på henne!

Dock var jag tvungen att gå innan stretchen för jag hade asbråttom till min dumma bitchgrupp i skolan. Tack snälla carro som plockade undan åt mig!

Nu kollar jag på film med angelie o e jättetrött. I helgen åker jag till örebro så carro, du får träna för mig med! Glöm inte att va lite ledig också!!!! Love u!


bästa!


Nu ses vi inte på hela helgen!!! min princess åker bort nämligen! Men nästa vecka kör vi som vanligt<3

<3

Hade en supermyysig kväll igår med min fina Frida, så ledsen att hon åker:( Vi åt god mat, väldigt onyttigt men som Nina sa så får man ju ha en dålig dag:) Sen blev det massa vin på det så jag mådde inte helt ok imorse tyvärr:( Men jag hade ju lovat Nina så i all hast tog jag mig till SATS ZENIT och köre Nike get strong. Jag ska vara ärlig, det här passe´t är as bra, men idag kändes det inte som jag tog ut mig max... lite besviken på mig själv... Men sen kom jag och Nina framtill att det viktigaste i alla fall var att jag gått och tränat:) Nina är så snälla som alltid peppar mig<3
Frida igår<3

Efter det har jag varit i skolan på föreläsning, ätit lunch med fina Zee och nu ska jag ha lab  i 6 timmar följt av att jag ikväll ska laga middag till Anna:) hon har fyllt år så hon ska få presenter, god mat och massa vin:)

LOVE C


Snabbfrukost

Gooooodmorgon! Det är fredag! Men inte hjälpte det när jag vaknade för jag tänkte bara på att det kommer bli sickness stress idag.

Så istället för havregrynsgröt kör jag en snabbis med kaffe, lättyoghurt och en müsli som jag fick av filip och alexs mamma. Den består av havregryn rostade i kanel, dinkelpuffar, hackade nötter och tranbär.

Fuck you kellogs säger jag bara!

Nu blir det Nike get strong-klass med fina c som var ute igår och hade lite ångest för hon åt onyttigt. Men vet du vad? Min coach petri säger att ska man gå ner i vikt o äta bra varje dag så måste man ha en dag i veckan då man typ frossar. För att inte ämnesomsättningen ska gå ner! Igår kunde vara din dag :D jag slår vad om att helgen kommer vara så för mig!!!

Love N


Boxning på BK örnen

Nu har jag och therese boxats (finally) med världens bästa coach petri! Han säger alltid åt oss vad vi ska göra o vi bara skrattar..
Nej då vi är asbra!!!! :) död är jag i alla fall, han var sadistisk idag. Thats how we like it! ;)


Viiin!!

NU är skolan klar! förtjänar ett glas vin va? men inte för mycket :P
/c<3

Bästa tipset

Jag glömde skriva i förra inlägget, bästa tipset för oss tjejer som måste ha strumpbyxor... Hörde två tjejer prata på gymmet häromdan och en av de förtjänar ju nobelpriset i vardagslösningar eller nåt!
Eftersom strumpbyxorna ofta åker ner så den fula kanten syns, tar man på sig ett par extra trosor (mormors varianten) utanpå strumpbyxorna så sitter de hela dagen utan att trilla ner....
Jag provar idag och det funkar ju toppen... måste leta upp den här tjejen och tacka henne... hihi
myyys /C

Torsdag!

Gud vilken myysig torsdag det här är! Dagen började med att jag vaknade till det otroligt fina tal som Daniel höll för Sveriges nya prinsessa! så underbart fint tycker jag:)
Sen mötte jag Nina vid 800 för att träna... glömde dock ta med mig strumpor så det fick bli nya svarta nike:) problemet? de var för små haha
Sen åkte jag och Nina direkt till våra olika skolor, jag på föreläsning i oorganisk kemi...´

NU sitter jag i datasalen på KTH och jobbar på ett arbete för att sedan vid 13.00 tiden plugga lite med tjejerna i min klass:) super myys eftersom stämningen är på topp idag eftersom Lai-San kommit in på utbytesstudier i NEW YORK!!!:)

Är ledig från jobbet ikväll men det blir ingen träning utan vin istället hihi:) Frida, som jag jobbar med, överger mig för Australien så vi ska myysa lite... Har vi tur dyker även Anna och Tessan upp<3

love C


Spinning & Core!

Klockan 8 i morse gick vi på spinning och sedan ett pass core direkt efter. trots att vi var trötta, eller kanske just därför, så var det jätteskönt att få svettas en massa massa massa!

Vi har fått förslaget att sätta betyg på alla klasser vi går på!! Så från och med imorgon så gör vi så :)
Då är det tutt-sara och jag slår vad att det är en femma av fem!! Love her!




Puss puss från N&C

Tidig morgon

Vanligtvis brukar jag gå mina morgonpromenader men idag satte jag klockan på fem för att ha tid att avsluta min litteraturstudie innan jag ska träffa carro för träning klockan åtta.

Vet ni vad som hjälper? Kaffe ur min Britney-mugg!!!!!!!

Ses på gymmet snart! Love/ en trött N


Nästa vecka???

Nina som förslag har jag bokat detta, kolla om du kan o hur vi Annars kan byta:-) Mån 1100 viper!!! Tis 800 mojo Ons 730 bodypump!!! Tor 1200 step Fre 800 ntc Sara Lör 1000 dans aerobic (sickla) Sön 930 cross training!!!!!! Kärlek C

Have a good one bitches!!!!

Kärlek från C och N


Bodypump!

Nu har vi kört bodypump med söt-charlotte som instruktör! Etta pax hennes armar!!!
Första låten??
Britney!!!!!

See the sun light we aint stopping keep on traaaaiiining till the world ends!

Så nu är vi uppumpade och red o för skolan och allt annat crazy man kan tänkas uppleva idag!

Och glöm inte att äta så att musklerna växer!

Love C&N!!!!!


image description

In the name of fitness!

Känner att jag ligger lite efter, då jag istället för att träna har tillbringat dagen med sex timmars föreläsning om business ethics. Där fick vi uppgiften att skriva en etisk dagbok.

Sen blev vi indelade i grupper och min skulle träffas nio på fredag. Problemet är ju att jag ska på härlig Nike get strong! med carro och tuttarna på fredag o kommer inte hinna till nio! Lösningen?
Jag sa att jag skulle till doktorn och skulle komma så fort jag kunde!

THATS NOT GOING IN THE DIARY!!!

Haha självklart ska man ljuga för träningens skull! Enligt Immanuel Kants teori så är det etiskt då många människor får njuta av att jag är snygg, många fler än som får lida för att jag är sen!!

Det är så vi gör det!

Kärlek // N


N & C

För er som undrar hur jag och Nina egentligen träffades kan vi säga att det var sjukt länge sen... Vi gick nämligen på samma dansskola i Vällingby. Vi var väl i 7-årsåldern när vi gick på show disco hiphip tillsammans. VI fortsatte dansa mer ju längre tiden gick och åkte även på dansläger vissa somrar:)
Efter dansen slut hade vi inte världens bästa kontakt men med hjälp av lite facebook har vi återtagit kontakten och är nu bättre vänner än nånsin:) Vänner som ska bli sjjjukt vältränade ihop!
<3 U Nina ///C

piloxing!!!


Piloxing och nya mål!

Då var piloxing avklarad! Ett grymt bra pass som kändes sjukt givande! Det är pilates steg varvat med boxövningar, känns som man spöar luften med sjukt högt tempo! Sist jag körde klassen hade jag haft gymkort i 2 dagar... Gissa om det gick bättre nu;-) ?? Därför bestämde jag mig att sätta som mål att orka köra piloxing med handskar som man ska ha egentligen! Det är ju vikter i dem så det blir riktigt tufft! Nu tillbaka i skolan för lunch! /c

Shape

Ojojoj vad jag inte orkade gå upp imorse. Sjukt trött och ville bara fortsätta sova! men sen kom jag på att jag och min fina vän Anna bestämt att köra Shape 730 på regeringsgatan så det var bara och hoppa upp och hälla i sig kaffe. Shapen gick as bra även om det var mycket jobbigare övningar än förra veckan:( Dessutom är instruktören så vältränad att man känner sig sååå dålig om man jämför sig med henne:( Men hade i alla fall mina nya kläder:) Nu är jag i skolan och skriver min Reaktions och Separationstekniks rapport och hinkar kaffe med min mysiga projektgrupp. Sen blir det piloxning 1130 för att sen åka tillbaka till skolan och skriva på nästa rapport innan det blir jobb 17-24 med Anna:):) //C <3

Nya kläder!!!

Står o väntar på tuben hem! Varit en lång dag i skolan som dock avslutas trevligt med nya, fina träningskläder!!!:-) inga tjockt-barn poäng här inte! Det blev två uppsättningar byxor o linnen(likadana) o en sport bh:-) Nu blir det hem o vila, helt slut! Imorrn kör jag Shape 730 på Regeringsgatan och sen piloxing 1130!

Mellanmål 2

Glöm inte bort att äta så kroppen får massa energi till att bränna bort dina handels och bilda fler hjärnceller så du kan läsa OCH titta på bilderna i ett modemagasin samtidigt! Bra va!!!


Efter zumbaa

Nu har vi tränat zumbaaaaa på sats stureplan! Det var askul!!! Vi fick shakea loss ordentligt och fan vad magen fick jobba!!!!!! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3342653/images/2012/pic_190316314.jpg" class="image">


Mellanmåååål

Som ni såg i förra inlägget så är carro galen och tränar varje dag MEN hon kommer va awesome och hon är så jävla bra och duktig så när sommaren kommer kommer vi endast stå bredvid och gapa och se ut som små losers när Carro ser ut såhär: Nu har jag ätit mellanmål, det är viktigt om man ska orka! Visste ni att kaffe hjälper till att öka fettförbränningen? Och gör dig piggare! och ger dig större bröst..nej..jag skoja bara! Men de första två var sanna!

Måååndag<3

Idag är det måndag och det känns skönt att veckan är igång så jag och Nina kan köra våra inplanerade pass för veckan! (jag har 8 inbokade) Alltid lika kul! Vi har inte kört sen i fredags, då var det box! Skit kul men med tanke på att Nina är grym precis som resten av deltagarna var jag ensamt tjockt barn, as usual! Igår körde jag power step på medis vid halv 11 tiden, men instruktören var lite koko så jag kände mig inte så taggad! Dessutom fick jag ont i knäna!:-( Idag kör vi desto hårdare! Ska bli kul med zuuumba! Första gången jag kör så det blir väl typ "tjockt barn försöker vara sexig" haha! Tillbaka till skolarbetet! Hörs snart! C

TAGGA det är måndag!

Wiiie solen skiner, fåglarna kvittrar och om man är liiite för optimitisk kanske man skulle kunna ha mockaklackar från Acne. Men vi väntar lite med det va tills allt gegg är borta.

Jag har sovit med sminket för att kunna gå upp direkt och äta havregrynsgröt med russin till frukost, ta bussjäveln och åka direkt till skolan för att vara här kvart över sju. Allt för att hinna med lite skolarbete innan jag ska träffa carofine (!) på Stureplan för lite ZUUUUMBAAA!!!!

See u! Love N

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0